Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав 6 нагород на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2021»
26 жовтня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ завоював три гран-прі на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2020». Визнаний інноватором і отримав нагороду «Мудра сова». Банк нагороджений у всіх 6 категоріях конкурсу, в яких взяв участь.

ПУМБ на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2021» визнаний інноватором і отримав нагороду «Мудра сова». Банк завоював три гран-прі – за відеокурс з фінграмотності «Просто про гроші» на платформі Prometheus, корпоративні сторінки у Facebook та Instagram. Також ПУМБ посів 2-е місце у 3-х категоріях: корпоративний журнал «Народний банкір», корпоративний сайт та корпоративний календар. Банк відмітили за інновації, мудрість і креатив.

«Корпоративні медіа – це можливість постійного спілкування з клієнтами, співробітниками, партнерами. Ми намагаємось ефективно використовувати всі можливі канали, аби бути ближче до наших стейкхолдерів, доносити оперативно достовірну та корисну інформацію. Розвиваючи наші медіа вже 30 років, ми вибудовуємо довготривалі надійні стосунки. Дякуємо Асоціації корпоративних медіа України за визнання роботи команди банку», – наголосила директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська.

Конкурс «Найкраще корпоративне медіа України» вже шістнадцятий рік поспіль проводить Асоціація корпоративних медіа України. На розгляд членів журі в 17 категоріях конкурсу були представлені 108 проєктів від понад 40 компаній з різних сфер бізнесу. До складу членів журі конкурсу входять визнані експерти зі сфери маркетингових комунікацій, власники, видавці, практикуючі PR-спеціалісти.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок