Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став учасником благодійного забігу DobroRun 2021
13 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

11 вересня 2021 року задля підтримки онкохворих дітей 100 волонтерів ПУМБ пробігли офлайн та онлайн у різних куточках України. «Доброран» – це підтримка онкохворих дітей на їхньому шляху до перемоги. Усі зібрані в рамках проєкту кошти передані в Фонд «Таблеточки». Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога українським дитячим онковідділенням, лобіювання прав пацієнтів та професійний розвиток медичного персоналу. За 10 років роботи фонду понад 5 000 онкохворих дітей отримали адресну допомогу. Щомісяця під опікою фонду знаходяться 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні.

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, наголосив: «Наша команда із задоволенням підтримала проєкт «Доброран». Для банку благодійний пробіг – це можливість просувати здоровий спосіб життя серед співробітників, мотивувати команду займатися бігом та допомагати вирішенню соціальної проблеми – забезпечення необхідними ліками онкохворих дітей в Україні».

ПУМБ давно співпрацює з Фондом «Таблеточки». У банку діє біговий клуб PUMB RUN. Всі забіги команди ПУМБ додають внесків до Фонду допомоги онкохворим дітям. За одне тренування бігуна банк нараховує для Фонду кошти. Всі внески-пробіжки рахуються за допомогою додатка Strava. Бігуни за один цей благодійний забіг зібрали ще 2 тис. грн, крім командного внеску 50 тис. грн. В кінці року банк традиційно перерахує всі набігані командою тренування – зібрані кошти на рахунок «Таблеточок».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок