Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ прокредитував сегмент АГРО малого бізнесу на суму більше 2 млрд грн
16 липня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кредитний портфель агро малого бізнесу Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) перевищив суму у 2 млрд грн, а сукупний приріст з початку року склав понад 720 млн грн.

Встановити новий рекорд за обсягом кредитного портфелю у агро сегменті банку вдалось за рахунок попиту на фінансування оборотного капіталу на весняно-польові роботи (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ) та інвестиційні кредити, що ставили за мету оновлення сільськогосподарської техніки та автопарку.

Чималий внесок у збільшення портфелю зробила державна програма підтримки «Доступні кредити 5-7-9» та її антикризовий напрямок, завдяки якому клієнтам стали доступні позики на поповнення обігового капіталу під 0% річних.

Та це ще не все. За словами, Володимира Онищука, керівника розвитку продажів агронапрямку ПУМБ, одним з головних факторів, що стимулює аграріїв звертатись за фінансовою підтримкою у ПУМБ, все частіше є налагодженні та оптимізовані кредитні процеси.

«Цінова конкуренція між банками у минулому, тому під час вибору фінустанови клієнти починають звертати увагу на інші важливі параметри. Нам вдалось налагодити внутрішні процеси таким чином, що рішення за позиками ПУМБ надає у термін до 7 банківських днів. Крім того, значно полегшити процедуру нам допомагає підхід, який ми застосовуємо в оцінці фінансово-виробничого стану бізнесу – Генеральний кредитний ліміт. Він дозволяє встановити максимально можливий грошовий ліміт клієнту на всі типи кредитування, яким той зможе скористатись за потреби без додаткового повторного аналізу бізнесу зі сторони банку» - зазначає Володимир Онищук.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок