Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – в Топ-25 компаній, які реалізують найкращі програми КСВ
30 червня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Журнал «Власть денег» представив черговий фірмовий рейтинг «Топ-25 кращих програм КСВ». ПУМБ – серед компаній, які реалізували найбільш яскраві, прогресивні та успішні програми КСВ.

Фірмовий рейтинг журналу «Власть денег» присвячений топ-25 кращих програм КСВ (корпоративної соціальної відповідальності). До нього увійшли програми, ініційовані найбільшими українськими компаніями, які поставили перед собою мету відповідати найвищим світовим стандартам. А також які реалізуються на нашому ринку провідними світовими компаніями, що втілюють тут практику загальносвітового тренду відповідальності бізнесу.

При складанні рейтингу використовувалися дані з відкритих джерел, у тому числі офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. В рейтингу представлена широка регіональна географія компаній і широкий галузевий спектр.

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ: «Пандемія та економічна криза вимагали від банку переоцінки пріоритетів й адаптації до реалій, які стрімко змінюються. ПУМБ прийняв рішення сфокусуватися на безпеці клієнтів й співробітників, змістив акценти в бізнесі з активних продажів на підтримку клієнтів, переводив бізнес-процеси в режим онлайн, вів постійний діалог зі своїми стейкхолдерами, взяв на себе додаткову відповідальність – допомогти медичній системі України. Підтримавши клієнтів, банк втратив у можливому більшому прибутку, але отримав зростання довіри».

В центрі Стратегії сталого розвитку ПУМБ – люди: клієнти, співробітники, партнери мешканці міст, де працює банк. Ключові напрямки діяльності – навчання та розвиток співробітників, розвиток бізнес-середовища та місцевих спільнот, а з 2020 р. у зв’язку з пандемією COVID-19 — підтримка медичної системи України.

Банк обрав для досягнення Цілі сталого розвитку: стале економічне зростання, якісну освіту, міцне здоров’я і благополуччя, гендерну рівність, створення стійкої інфраструктури та сприяння інноваціям, сприяння побудові відкритого суспільства, партнерство в інтересах сталого розвитку. Ці цілі банк підтвердив практикою: в період пандемії не тільки виконував свої зобов’язання, але й допомагав лікарням і лікарям, підтримував малий бізнес і роздрібних клієнтів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок