Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Надійний захист нерухомості разом із ПУМБ
16 червня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) наприкінці травня 2021 року ініціював продаж страхових полісів із захисту майна – «Захист квартир» та «Захист будинків» від СК «ВУСО».

Умови продуктів:

  • Франшиза – 0 грн
  • Виплати до 10 тис грн здійснюються без довідок компетентних органів (1 раз за договір)
  • Дистанційне врегулювання страхового випадку
  • Виплата по ризику «Відповідальність» без звернення в суд (по домовленості)
  • Покриття витрат на розчищення території після страхового випадку (до 1% від страхової суми договору)

Вартість полісу залежить від розміру страхового покриття та виду продукту.  Загалом, доступні три суми покриття: 90 тис. грн, 195 тис. грн та 300 тис. грн. Річна вартість найдешевшого полісу «Захист будинків» становить 315 грн. Найдешевший поліс «Захист квартир» коштує 329 грн/ рік.

Страхова сума полісу «Страхування будинків» покриває несучі та огороджувальні конструкції, фундамент, стіни та інші конструктивні частини будинку, ремонт, техніку та меблі у застрахованому приміщенні. У страхову суму полісу «Страхування квартир» входять комунікації, внутрішнє та зовнішнє оздоблення, техніка та меблі у застрахованому приміщенні. Також, покривається відповідальність за шкоду, завдану сусіднім приміщенням в наслідок експлуатації застрахованого майна.

«Скористатися новими сервісами ПУМБ та оформити страхові поліси «Захист квартир» та «Захист будинків» можуть усі бажаючі: як клієнти ПУМБ, так і клієнти інших банків. Цінність нашого сервісу у його швидкості та зручності – не треба особисто приїздити до страхової компанії, усі документи передаються в електронному вигляді. Це дуже актуально, особливо в умовах коронакризи», - прокоментував Дмитро Дудник, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Страхування за обома полісами проводиться від наступних факторів: вибух газу, пожежа, стихія (блискавка, повінь та інше), протиправні дії третіх осіб (крадіжка, вандалізм та інше), затоплення, аварія (падіння пілотованого літального апарату, падіння дерев, електроопор, стовпів та інше) та від стороннього впливу (пошкодження застрахованого майна внаслідок неправомірного перепланування / реконструкції / будівництва / ремонту сусідніх із приміщень)

Отримати компенсацію за страховими полісами надзвичайно просто – необхідно зателефонувати до контакт-центру, отримати консультацію від страхового менеджера щодо необхідних документів, у разі значних пошкоджень надати майно на перевірку експерту (якщо пошкодження незначні, достатньо фотографії) та надіслати електронні документи до VUSO. Протягом трьох днів, після позитивного рішення страхової компанії, компенсацію буде надано.

Придбати страховку можна у мережі точок експрес-продажів ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок