Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – у рейтингу сталого розвитку 2021
04 червня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ увійшов до трійки лідерів – фінансових установ у рейтингу українських компаній зі сталого розвитку, який проведений командами журналів Гроші й Кореспондент в партнерстві з Мережею Глобального договору ООН в Україні.

Загалом ПУМБ посів 21-у позицію серед 39 компаній, які надали потрібну інформацію. Команда рейтингу зверталась до дуже широкого кола українських бізнесів, які є провідними у своїх секторах економіки, але не всі змогли надати повний пакет даних. При складанні рейтингу враховані наступні критерії: антикорупційні політики та практики компаній, система навчання антикорупційним процедурам і практикам, ситуація з гендерним балансом у вищих органах управління, середній рівень зарплат без урахування топскладу, набір ключових соціальних програм і обсяги їх фінансування тощо.

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко про Глобальний договір ООН, сталий розвиток і про те, що саме банк знайшов в принципах сталого розвитку:
«В останні кілька років говорити про сталий розвиток стало модно, але для нас це не питання популярності - до Глобального договору ООН ми доєдналися вісім років тому, у квітні 2013 року. Своїм вступом ми декларували прихильність 10 принципам Глобального договору ООН в сфері прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією. І одразу почали впроваджувати принципи сталого розвитку в свою повсякденну діяльність. Навіщо це все банку? Ми прагнемо стати більше, ніж фінансовим партнером, сприяти позитивним змінам і розвитку суспільства. Ключовими напрямками для себе вважаємо соціальну відповідальність та управління - це відповідає особливостям фінансової установи як бізнесу.
Про прозорість як суттєву складову політики банку нагадаю особливо. Ми ведемо відкриту комунікацію з усіма своїми стейкхолдерами – заінтересованими сторонами. Банк надає клієнтам і суспільству правдиву і точну інформацію про свої процеси, продукти та послуги. ПУМБ постійно підвищує прозорість ведення бізнесу. Здійснює своєчасне розкриття повної та достовірної інформації, в тому числі, про фінансове становище та економічні показники. Це дозволяє клієнтам мати повну інформацію про свого фінансового партнера та приймати обґрунтовані рішення».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок