Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Розвивати та впроваджувати інновації»: як пройшла остання кар'єрна зустріч підлітків зі сфери промисловості
02 червня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

20 травня українські школярі та школярки зустрілись із фахівцями та фахівчинями з промислової індустрії. Це остання кар’єрна зустріч в рамках шостого національного проєкту “Моя кар’єра в Україні”.

Другий етап проєкту, організованого Центром «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ, зібрав 35 учасників/-ць та 5 професіоналів/-ок зі сфери промисловості. 

«Виробнича сфера створює енергію, машини, продукцію - все, що є навколо нас. В учасників/-ць була можливість познайомитись із успішними людьми, які знаходять рішення та генерують ідеї не гірше, ніж фахівці креативної сфери», - Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub. 

«Сфера промисловості дуже перспективна. Це гарна можливість прийти працювати в компанію, розвивати її та впроваджувати інновації, або розпочати власну справу», - Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка ПУМБ.

Представники та представниці промислової галузі розповіли більше про роботу в промисловому секторі, поділилися своїми знаннями, досвідом та порадами.

«Ніхто не зможе стати генералом, якщо про це не думати і не планувати. Тільки якщо ставити амбітні цілі - можна досягти успіху. Зокрема, в роботі спеціаліста/-ки промислової сфери», - розповів директор з охорони праці, промислової безпеки та екології в ПАТ «ММК ІМ. ІЛЛІЧА» Олег Астаф’єв.

«Задачі, з якими ми зіштовхуємось щодня, потребують комплексного рішення. Часто такі проблеми можливо вирішити ефективно командою, ніж кількома спеціалістами/-ками окремо», - пояснила начальниця дільниці водопідготовки та сироповарки Coca-Cola, Оксана Харіна. 

«Знайти себе в агрономічній галузі може кожен, адже ця сфера дуже багатогранна та широка. В нашій компанії, наприклад, працюють і будівельники, і біологи, і психологи», - розповів начальник агровідділу агроіндустріального холдингу «Миронівський Хлібопродукт» Віктор Марценюк.

«Гарний будівельник, як і хороший спеціаліст в будь-якій іншій сфері, має відчувати драйв та велике бажання досягти своє мети, вчитися новому кожного дня», - підкреслив гендиректор ТОВ «АЛД ІНЖИНІРИНГ ТА БУДІВНИЦТВО» Олексій Лебедєв.

«Аби присвятити себе сфері енергетики, лише знань електротехніки буде недостатньо. Потрібно добре розумітися в математиці, в аеродинаміці, у механіці, і навіть вміти трохи прогнозувати погоду», - наголосив директор ТОВ "ДТЕК ПРИМОРСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ” Артем Попов.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок