Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Завжди шукай нові можливості, щоб досягти мети»: як пройшла кар’єрна зустріч підлітків зі сфери економіки, бізнесу та ІТ
27 травня 2021

18 травня підлітки з усієї України зустрілись із фахівцями та фахівчинями зі сфери економіки, бізнесу та ІТ. Це п’ята кар’єрна зустріч в межах національного проєкту “Моя кар’єра в Україні”, який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ.

Школярі та школярки зустрілись із заступником керуючого Регіональним центром ПУМБ, співзасновницею брендинг-агенції Lustra Agency, директором наукового парку «Синергія», співзасновницею соціального підприємства Музею в темряві “Третя після опівночі” та директором Департаменту управління цінністю клієнтів ПУМБ.

«На цій кар’єрній зустрічі учасники мали можливість познайомитись з успішними людьми, які досягли успіху в створенні власної справи. Експерти та експертки поділилися, які інновації та технології вже сьогодні стають важливими, як розвивати комунікацію з клієнтом та будувати власну стратегію», - Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub.

110 учасників та учасниць приєдналися до кар’єрної зустрічі зі сфери економіки, бізнесу та ІТ. Представники/ці цих галузей ділилися своїми знаннями і досвідом, та пояснили, що наполеглива праця - це запорука успіху на будь-якому початку.

«Необхідно вміти і аналітично мислити, і ефективно спілкуватися. Аналізувати дані, пояснювати результати, представляти висновки», - Сергій Караулов, директор Департаменту управління цінністю клієнтів ПУМБ.

«Дисципліна і самоконтроль допомагають ефективно організувати свою роботу і досягати потрібних результатів», - Аліна Марненко, керівниця та співзасновниця соціального підприємства музею у темряві "Третя після опівночі”.

«Завжди потрібно вчитися і отримувати новий досвід, це допомагає розвиватися. Критика і зворотний зв'язок - це також цінні знання», - Артем Нідзельський, заступник керуючого Регіональним центром ПУМБ у м. Києві.

Підлітки дізнались, як розвивати свої таланти та вчитись на власних помилках. А також зрозуміли, чому потрібно бути гнучкими і завжди бути напоготові до змін і неочікуваних подій.

Нагадаємо, після серії кар’єрних зустрічей відбудеться фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків зустрінуться у Києві зі своїми кумирами – керівниками та керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!

Нещодавно пройшли кар’єрні зустрічі з медичної, креативної, медійної та сфери послуг.

Новини банку

arrow