Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Рятувати життя, відкривати готелі та навчати: підлітки дізналися про кар’єру у сфері послуг
12 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Учні та учениці 9-10 класів з усієї України зустрілися з успішними людьми, які представляють сферу послуг. В кар’єрній зустрічі взяли участь поліцейський, вчителька, психологиня, керівниця готелю та юрист. Друга зустріч із успішними представниками різних сфер діяльності відбулася 7 травня в рамках всеукраїнського проєкту “Моя кар’єра в Україні”, який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ.

«Шостий рік поспіль ми втілюємо проєкт «Моя кар’єра в Україні». Зараз я не уявляю Україну без нього. Ми робимо цей проєкт, щоб молодь залишалася в Україні та розвивала її. Ми хочемо, аби підлітки стали тією рушійною силою, яка змінить нашу країну на краще», - підкреслює Марина Саприкіна, голова правління Центру “Розвиток КСВ”:

138 учасників та учасниць взяли участь у кар’єрній зустрічі зі сфери послуг. Підлітки познайомилися з успішними людьми та історіями з їхнього професійного життя. Фахівці/чині поділилися своїми знаннями, досвідом та порадами.

«Готельна справа мене надихає. На мою думку, дуже важливо, аби люди, які працюють у цій сфері, любили те, чим займаються. Адже атмосферу в готелі створює не інтер'єр, а персонал», - розповідає керуюча готелем «Рейкарц Житомир» Мирослава Журавльова.

«Юрист не повинен знати все. Компетентний юрист може не надати відразу відповідь на питання, в якому він не спеціалізується, але він точно повинен знати, де цю відповідь знайти. Щоб бути успішним, вчитися потрібно все життя, бо швидкі перемоги, як правило, бувають, але не довго тривають», - наголошує заступник директора Юридичного департаменту банку ПУМБ Дмитро Мартиновський.

«Справді хороший викладач має бути допитливим, мати інтерес до всього, що його оточує та відкривати для себе щось нове кожного дня», - ділиться з підлітками тренерка з неформальної освіти для молоді і дорослих та викладачка англійської й української мов Наталія Кідалова.

Крім цікавих лекцій від фахівців та фахівчинь, були і практичні завдання. Підлітки презентували своє бачення професій у сфері послуг та отримали фідбек. Тепер вони мають виконати домашнє завдання - міні-дослідження щодо бачення своєї професії через 10 років.

Попереду на учасників/ць ще чекають зустрічі з креативної, медійної, економічної та промислової сфер, куди ми запросили цікавих та відомих представників/ць цих галузей.

Нагадаємо, що після серії кар’єрних зустрічей планується фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків потраплять на зустріч до Києва та проведуть один день зі своїми кумирами – керівниками і керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок