Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Raiffeisen Bank International нагородив ПУМБ за високий рівень автоматично оброблених платежів у євро
31 березня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Raiffeisen Bank International, Австрія підвів підсумки роботи з банками-кореспондентами в 2020 році й відмітив нагородою Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за високий STP-рівень платежів у євро.

ПУМБ забезпечує високий рівень автоматичної обробки платежів, без участі людини, без коригувань, помилок і максимально швидко. Високий ступінь автоматизації процесу обробки  платежів також знижує операційні витрати, і, як наслідок, вартість платежів. Клієнти ПУМБ отримують послугу з переводу платежів на найвищому міжнародному рівні.

Протягом багатьох років управління платежів центру операційної підтримки ПУМБ забезпечує високий рівень автоматичної обробки валютних платежів, які відправляються банкам-кореспондентам. Неодноразово управління платежів нагороджувалось грамотами та призами від Deutsche Bank AG, Deutsche Bank Trust Company Americas, VTB Bank (Deutschland), Commerzbank AG, Raiffeisen Bank International та інших.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок