Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Запрошуємо школи до участі в проєкті «Моя кар’єра в Україні»
23 березня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» і його платформа кар’єрного розвитку молоді Career Hub спільно з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) запрошують школи та учнів до участі в шостому всеукраїнському проєкті «Моя кар’єра в Україні». Партнери проєкту: Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України. Інформаційні партнери: БФ «Благомай» та Журнал «Однокласник».

«За даними Всесвітнього економічного форуму до 2025 року 85 мільйонів робочих місць можуть зникнути через те, що машини і роботи почнуть виконувати більше роботи. Водночас можуть з'явитися 97 мільйонів робочих місць у нових сферах. Чи знають про це підлітки, які вже зараз обирають професію? Чи готові вони до викликів майбутнього? Наша мета - допомогти молоді сформувати уявлення про майбутню кар’єру та зробити перший крок до свого професійного вибору», – наголошує Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ».

«Сьогодні світ змінюється надшвидкими темпами і непередбачувані виклики – наша нова реальність. Проєкт «Моя кар’єра в Україні» допомагає підліткам ретельніше розібратися у своїх здібностях і бажаннях, глибше зануритися у складний світ сучасних професій, більше дізнатися про затребувані у майбутньому компетенції. Проєкт вчить не боятися помилок і йти малими кроками до своєї мети, готує до гнучкості та навчання протягом всього життя, додає віри і впевненості в своїх силах», – підкреслює Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Проєкт «Моя кар’єра в Україні» має на меті показати молодому поколінню можливості для самореалізації в Україні, надихнути на свідомий вибір майбутньої професії та створити платформу для передачі досвіду успішних людей молоді.

Першим етапом проєкту стане проведення у школах із різних регіонів національного уроку на тему: «Моє майбутнє в Україні» з 2 по 8 квітня 2021 року.  На уроці учні та учениці 9-11 класів шукатимуть відповіді на питання про свої здібності, можливості, та чим вони хотіли б займатися у майбутньому. Молодь дізнається, які професії існують сьогодні та як вони зміняться протягом наступних років, а також познайомляться із проєктом «Моя кар’єра в Україні».

Організатори проєкту запрошують школи з різних регіонів приєднатися до проведення уроку. Зареєструватись та ознайомитись з умовами участі можна на сайті Career Hub: careerhub.in.ua/career-lesson-2021 Серед педагогів, які заповнять форму, буде визначено переможців, і вони отримають подарунки від організаторів.

Уже з 1 до 24 квітня 2021 року учні та учениці 9-10 класів зможуть зареєструватися на участь у проєкті «Моя кар’єра в Україні», описавши мотивацію та бачення власної кар’єри на сайті: careerhub.in.ua/mycareerua

Для всіх учасників та учасниць проєкту пройдуть практичні вебінари з вибору професії, а 300 відібраних приєднаються до зустрічей з успішними людьми у різних професійних сферах. 30 найактивніших підлітків потраплять на фінальну конференцію проєкту в Києві та проведуть день з успішною людиною (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо), а також виграють корисні подарунки від організаторів.

За 5 років проєкт «Моя кар’єра в Україні» охопив понад 4000 школярів/ок, а більш ніж 400 учасників та учасниць зустрілись з десятками успішних людей, науковців, топ-менеджерів органів державної влади та провідних компаній: ПУМБ, 1+1 медіа, IT-інтегратор, UNIT City, Київстар, Arzinger, Arterium, Film.ua, Projector, видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га», НАН України, UNICEF, Фонд ООН у галузі народонаселення, Національна поліція, МОН, Мінмолодьспорт та багато інших.

Шостий рік поспіль проєкт відкриває підліткам, у тому числі з  маленьких міст та сіл, можливості познайомитися з різними професіями та успішними людьми. Цього року організатори приготували ще цікавішу програму онлайн-заходів: національний урок про майбутнє професій, профорієнтаційні вебінари, тренінги про кар’єру в різних сферах і, звісно, надихаючі зустрічі з ТОПами у фіналі.

З будь-яких питань щодо участі у проєкті звертайтесь до організаторів: [email protected], (044) 490 2010.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок