Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став партнером кампанії із захисту прав споживачів фінпослуг, яку проводить НБУ
05 березня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права», яку проводить Національний банк України у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини та банками. Мета кампанії – покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами.

У межах інформаційної кампанії Національний банк спільно з партнерами розповідатиме українцям, які вони мають права та обов’язки як споживачі фінпослуг та куди звертатися у випадку їх порушення.

«Є чимало причин, чому українці з пересторогою користуються фінансовими послугами або не користуються ними взагалі. Це і пережиті кризи, і негативний споживацький досвід, і недостатня обізнаність про переваги користування фінансовими продуктами. Національний банк сьогодні має подвійну мету. Перша – встановити додаткові вимоги до фінустанов, які забезпечать їх прозорість щодо вартості послуг та добросовісну поведінку стосовно  споживачів. Друга – сприяти ліпшій фінансовій обізнаності самих українців. Це обов’язкові складові для підвищення захищеності споживачів фінпослуг, а також для більшої залученості громадян до фінансової системи та активнішого користування послугами», – наголосив заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

ПУМБ підтримав кампанію Національного банку України та Уповноваженого Верховної ради з прав людини щодо захисту прав споживачів фінансових послуг.

«Коли клієнт приходить у банк, ми розраховуємо на довгострокове співробітництво. Банк і клієнт – одна команда і несуть відповідальність один перед одним. Аби співпраця банку та клієнтів була взаємовигідною та довготривалою, важливі прозорі та зрозумілі відносини. Ми постійно працюємо над спрощенням процедур, удосконаленням продуктів та послуг, поліпшенням комунікації з клієнтами. Прагнемо, щоб банк був доступним для кожного. Став надійним помічником у вирішенні різних фінансових завдань», – підкреслив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Кампанія проходитиме в березні-травні 2021 року в усіх регіонах України. Національний банк у межах кампанії запускає спеціальний лендінг «Знай свої права».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок