Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ, Мінцифри та НБУ готують освітній серіал про фінансову грамотність
04 березня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Міністерство цифрової трансформації, Нацбанк і ПУМБ готують освітній серіал для платформи Дія.Цифрова освіта на тему фінансової грамотності – «Фінансовий сенсей». Для цього Мінцифра підписала меморандум про співпрацю з Першим Українським Міжнародним Банком.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що Мінцифра активно створює освітні продукти для українців на тему фінансових інструментів, зокрема онлайн-іструментів. «Я часто наголошую, що показники фінансової грамотності в Україні – одні з найнижчих у Європі. Тому ми в рамках національного проєкту Дія.Цифрова освіта змінюємо цю ситуацію», – заявила Валерія Іонан. 

Це продовження реалізації проєктів у рамках співпраці, яка почалася близько року тому після підписання меморандуму між Мінцифрою та Національним банком України.  
Зокрема, співпраця Мінцифри та ПУМБ направлена на підвищення фінансової грамотності молодіжної аудиторії українців. 

«Фінансова грамотність – зона відповідальності держави та банків. Ми прагнемо, щоб українці правильно користувалися фінансовими продуктами та послугами, вміли обирати пропозиції банків відповідно до своїх потреб, використовували сучасні можливості дистанційного обслуговування та дотримувались правил безпеки. Для цього регулярно поводимо навчання клієнтів фінграмотності на своєму сайті, у соцмережах, на медіа-майданчиках, під час освітніх заходів», – підкреслив Сергій Черненко, голова Правління ПУМБ.

Презентація освітнього серіалу запланована на квітень 2021 року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок