Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 10 тисяч клієнтів підключилися до ГК «Нафтогаз України» у відділеннях ПУМБ
26 лютого 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Із жовтня минулого року співробітники ПУМБ опрацювали понад 12 тисяч звернень клієнтів щодо зміни постачальника газу та допомогли укласти договір про газопостачання з ГК «Нафтогаз України» для більше 10 тисяч клієнтів. Серед найактивніших регіонів з подачі заявок на приєднання до Газопостачальної компанії у мережі ПУМБ – Херсонська, Львівська та Одеська області. ГК «Нафтогаз України» розпочала співпрацю з ПУМБ у жовтні минулого року, щоб забезпечити для побутових споживачів можливість змінити постачальника газу офлайн – у відділеннях банку. Протягом кількох місяців послуга підключення до ГК «Нафтогаз України» була масштабована на 145 відділень банку ПУМБ у 19 областях України.

«На сьогодні рекорд відділень ПУМБ – понад 400 оброблених заявок за день. І це тільки початок, ресурс банку дозволяє обробляти значно більше звернень. Так, за місяць тільки в Херсоні, де газопостачання здійснює постачальник «останньої надії», менеджери ПУМБ допомогли клієнтам оформити близько 4 тисяч заявок на підключення до ГК «Нафтогаз України». Укладаючи договір з ГК «Нафтогаз України», клієнти не лише обирають одну з найкращих цін за кубометр газу, а ще й отримують додаткову «компенсацію» від ПУМБ у вигляді кеш-беку в розмірі 10% при оплаті комунальних рахунків кредитною карткою», – прокоментував Олександр Щербаха, директор департаменту з продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ.

Нагадаємо, щоб подати заявку, клієнту потрібно завітати до одного з відділень банку ПУМБ із необхідним пакетом документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла (шаблон заяви – на сайті gas.ua у розділі «Стати нашим клієнтом»), а також EIC-кодом (16-значним персональним газовим номером об’єкта). Співробітники ПУМБ у відділенні допоможуть оформити заявку на приєднання до Газопостачальної компанії. Послуга подачі заявки у відділеннях банку є безкоштовною.

Після опрацювання заявки клієнт протягом 5–7 робочих днів отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідному полі свій ЕІС-код. Подати заявку може будь-який споживач, не лише клієнт ПУМБ. 

Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.

Нагадаємо, що гранична ціна на газ із 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року, регулюється постановою Кабінету міністрів України № 25 від 18 січня 2021 р. та не може перевищувати 6,99 грн/куб.м. ГК «Нафтогаз України» як ціновий лідер встановила для споживачів нижчу за установлену урядом граничну ціну за рахунок мінімальної власної націнки. Ціна на природний газ у лютому та березні для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» складає 6,86 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок