Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підтримує фінансуванням постачальників державних підприємств стратегічного значення
24 лютого 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) надаватиме фінансування постачальникам нових державних підприємств, що з початку року приєднались до онлайн-платформи «Факторинг Хаб».

Відтепер взяти участь у публічних закупівлях та отримати фінансову підтримку від ПУМБ на умовах відстрочки платежу через «Факторинг Хаб» зможуть постачальники товарів і послуг, які співпрацюють з такими великими державними компаніями стратегічного значення як Міжнародний аеропорт «Бориспіль», а також рядом підприємств, що входять у концерн «Укроборонпром»:  ДП КБ «Прогрес» ім. О. Г. Івченка, Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова і ДП «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» – «Машпроект».

За допомогою факторингу компанії МСБ можуть не тільки ефективно уникати браку обігових коштів за досить низькою вартістю (не вище вартості кредитування), але і у термін до 3-днів (без фінансового аналізу і з мінімальним пакетом документів) заручитися підтримкою банку у відносинах з держзамовником та швидше отримувати оплату за контрактом, який переданий на факторинг.

«Головна цінність для компаній, які співпрацюють на умовах відстрочки платежу з великими замовниками, – безрегресний факторинг, який пропонує ПУМБ. Його унікальність у тому, що зобов’язання повернути банку гроші покладаються виключно на покупця-замовника, а постачальник ніяким чином не відповідає за повноту і своєчасність оплат дебітором» - зазначає начальник відділу факторингу ПУМБ Людмила Бельдинська.

До платформи «Факторинг Хаб» ПУМБ першим серед банків приєднався у липні 2020 року, а першою державною компанією-дебітором став всеукраїнський поштовий оператор Укрпошта. З моменту дії платформи банк погодив заявки на фінансування загальною сумою понад 60 млн грн.

За словами Людмили Бельдинської, попит серед компаній щодо участі у державних закупівлях зростає, тому наразі разом з партнерами банк активно працює над розширенням переліку дебіторів в проекті.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок