Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

100 тисяч грн онкохворим дітям від бігового клубу PUMBRUN
19 грудня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Біговий клуб PUMBRUN був створений на початку 2020 року командою однодумців. Його мета – не тільки фізичний розвиток співробітників, формування культури здорового способу життя, але й допомога дітям, які стикнулись з важкою хворобою. Всі тренування учасників команди ПУМБ фіксуються у додатку Strava, підсумовуються та оплачуються. Банк сплачує кошти за одне тренування – пробіжку від 3 км. Поступово сума накопичується.

Навіть пандемія не стала на заваді існування клубу та досягнення його мети. Від початку року на сьогодні наші 145 бігунів провели 4,6 тис. тренувань. Це понад 42 тисяч кілометрів зміцненого здоров’я та 100 тисяч зібраних гривень на закупівлю ліків для онкохворих дітей. ПУМБ перерахував ці кошти у Фонд підтримки онкохворих дітей «Таблеточки».

Всі співробітники банку також  змогли доєднатися до важливої мети команди – відвідали чарівну «Крамницю дарунків на здоров’я» Фонду «Таблеточки» та придбали найважливіші для хворих дітей подарунки: ліки, витратні матеріали, консультації психолога тощо. Зібрали за кілька днів понад 24 тис. грн. Підтримка «Таблеточок» – це шанс дітей у онковідділеннях на одужання, перемогу над раком і повернення у дитинство.

«Вже третій рік поспіль команда ПУМБ допомагає онкохворим дітям з усіх куточків України. І навіть карантин та дистанція не завадили їм продовжувати бути поруч із дітьми і підтримувати їх на шляху до одужання», – говорить Світлана Пугач, директорка зі стратегічних партнерств благодійного фонду “Таблеточки”. «Рак - це довго та виснажливо, його неможливо перемогти наодинці. Та незважаючи на виклики карантину, співробітники ПУМБ продовжували допомагати, а діти з онко продовжували боротьбу, бо мали все для цього необхідне. Я пишаюся відкритістю та добротою всієї команди ПУМБ і вірю, що разом ми обов'язково переможемо дитячий рак».

«Таблеточки» – найбільший в Україні фонд допомоги онкохворим дітям. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист інтересів українських пацієнтів і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду більше 400 дітей і 19 дитячих онковідділень по всій Україні. За час роботи фонду більше 4 500 сімей отримали адресну допомогу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок