Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Роз’яснення щодо здійснення оплат по споживчих кредитах фізичних осіб у січні-березні 2021 року
18 грудня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

оскільки карантин продовжено до 28 лютого 2021 року, ПУМБ не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасну чи неповну оплату платежів по кредитах до 30 березня 2021 року. Також банк не буде застосовувати підвищені відсоткові ставки для тих клієнтів, які не могли своєчасно та в повному обсязі погашати платежі за кредитами в період до 31 березня 2021 року.

  • Нагадуємо, що продовження карантину не звільняє клієнта від обов’язку сплати платежів по кредиту, в тому числі за період, протягом якого банк не нараховував штрафи для клієнтів-фізичних осіб за несвоєчасне або неповне погашення платежів по кредитам.
  • Зменшення під час карантину регулярних платежів за кредитним договором при оформленні кредитних канікул не звільняє клієнта від обов’язку сплати їх в повному обсязі. Якщо клієнт оформив кредитні канікули, платежі по тілу кредиту (частково або в повному обсязі) можуть переноситися на пізніші періоди, але не скасовуються.   
  • При не сплаті обов’язкових платежів або сплаті їх не в повному обсязі, в тому числі під час карантину, несплачена сума заборгованості буде вважатися простроченою. Згідно договору банк буде нараховувати пеню та штрафи на суму простроченої заборгованості по закінченню карантинних обмежень.

Для клієнтів, які відчувають труднощі з погашенням заборгованості за кредитними картками, ПУМБ пропонує оформити кредитні канікули. Для цього потрібно залишити заявку за формую за посиланням 

Клієнтам, які хочуть оформити кредитні канікули на кредити готівкою та товарні кредити, потрібно звернутися у відділення банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок