Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий рекорд ПУМБ: за підсумками «чорної п’ятниці» 2020 банк видав кредитів на понад 1 млрд грн
02 грудня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За тиждень, з 23 по 29 листопада 2020 року, клієнти ПУМБ оформили майже 57 тис. споживчих кредитів, а також здійснили понад 864 тис. розрахунків за товари кредитними картками «всеМОЖУ». За тиждень «чорної п’ятниці» ПУМБ надав рекордну суму кредитів у розмірі 1 млрд грн. Цього року  обсяг виданих кредитів ПУМБ протягом «чорної п’ятниці» на 60% перевищив показники 2019 року.

За підсумками промо-періоду банк видав на придбання побутової техніки понад 18,6 тис. товарних кредитів на загальну суму 299 млн грн. За даними провідних магазинів побутової техніки, ПУМБ зайняв лідируючі позиції* на ринку товарних кредитів, видавши найбільшу кількість класичних товарних кредитів саме в період «чорної п’ятниці» в таких мережах, як «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот» та ін.

 «ПУМБ побив власний минулорічний рекорд по видачі кредитів в чорну п'ятницю. Мільярд - це прецедент в історії банку. І ще привід пишатися якісними і зручними продуктами, адже саме за вигідні умови кредитування все більше українців обирають ПУМБ. Думаю, у ПУМБ є всі шанси стати за підсумками «чорної п'ятниці» 2020 лідером за загальним обсягом виданих позик», - прокоментував заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.  

За підсумками промо-періоду українці оформили в ПУМБ 8,7 тис кредитів готівкою на загальну суму 244,5 млн грн. Це приблизно 3,3 кредити в хвилину! Загалом обсяг виданих протягом «чорної п’ятниці» кеш-кредитів у 7 разів перевищив обсяг готівкових кредитів, виданих за промо-період у 2019 році. Такий масштабний приріст пояснюється тим, що на період «чорної п’ятниці» ПУМБ вдвічі знизив щомісячну комісію по кредиту ВСЕЯСНО – до 1,99%. Для клієнтів це означає зменшення загальних витрат по кредиту удвічі.

Осінніми знижками скористалися також власники кредитних карток ПУМБ, оформивши сервіс «Сплачуй частинами» 13,4 тис. разів і придбавши сумарно товарів на суму 64 млн грн. Це вдвічі більше, ніж сума кредитів для сервісу «Сплачуй частинами» за період «чорної п’ятниці» минулого року. Також протягом тижня українці оформили трохи більше 16 тис кредитних карток ПУМБ «всеМОЖУ». Загалом протягом «чорного тижня» українці купили товарів за кредитними картками ПУМБ на  274,3 млн грн. Це вдвічі більше порівняно з минулорічною «чорною п’ятницею».

 

*за даними «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот» та ін

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок