Відтепер перевірити номер картки та CVV-код можна прямо у мобільному додатку ПУМБ Online
18 ноября, среда

Потрібно оплатити покупку в інтернеті, а картки з собою немає? Не проблема, адже відтепер клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) можуть швидко дізнатися номер картки та CVV-код прямо у мобільному додатку.

Щоб дізнатися повний номер картки, достатньо в мобільному додатку ПУМБ Online в розділі «Картки та рахунки» обрати потрібну картку. Натиснути на блок «Додаткова інформація» (значок з літерою «і» внизу картки. За кілька секунд на екрані з’явиться картка з потрібними реквізитами: повним номером, терміном дії, видом картки. До речі, на тій же сторінці під карткою можна додатково подивитися номер рахунку (IBAN) та номер договору з банком.

Щоб уточнити CVV-код, потрібно натиснути на відповідну позначку на обраній картці (кнопка CVV в правому нижньому кутку картки). Банк надішле ОТР-пароль, який автоматично заповниться в мобільному додатку, після чого на картці з’явиться CVV-код.