Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформація щодо роботи відділень та точок надання фінансових послуг ПУМБ на вихідних
13 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти,

Постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2020 N 1100 були внесені зміни до обмежень, що діють у період карантину відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 N 641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Обмеження щодо роботи у вихідні не поширюються на діяльність фінансових установ, які продовжують працювати й у вихідні, якщо це передбачено їх режимом роботи. Це значить, що усі відділення ПУМБ працюватимуть у штатному режимі.

Графік роботи точок надання фінансових послуг ПУМБ визначатиметься графіком роботи відповідних торговельних центрів, магазинів, салонів, на території яких вони розташовані.

При необхідності відвідати відділення ПУМБ (точку надання фінансових послуг ПУМБ), просимо дотримуватися посилених заходів безпеки, а саме:

  • попередньо записуватися на прийом, оскільки прийом клієнтів здійснюється за попереднім записом;
  • при очікуванні в черзі дотримуватися дистанції в 1,5 метри згідно з розмітками на підлозі приміщень;
  • користуватися засобами дезінфекції, зокрема тими, що знаходяться у відділеннях банку;
  • знаходитися в приміщенні відділення в респіраторі або захисній масці, що закривають ніс та рот, у тому числі, виготовленій самостійно, за виключенням дітей до 5 років за відсутності у них наявних симптомів респіраторного захворювання.

Звертаємо Вашу увагу, що у відділеннях протягом двох годин діятиме пріоритетне обслуговування громадян похилого віку та людей з інвалідністю. Час пріоритетного обслуговування можна уточнити у працівників відділення. Просимо вас із розумінням поставитися до ситуації та пропускати у черзі громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

Також звертаємо увагу, що з метою регулювання кількості відвідувачів із розрахунку 1 людина на 10 кв.м., клієнти зможуть відвідувати відділення банку тільки за запрошенням співробітника.

Нагадуємо, що більшість фінансових послуг доступні у мобільному додатку ПУМБ Online. Користуйтеся послугами ПУМБ дистанційно – бережіть себе та зайвий раз не виходьте з дому.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок