Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав 5 нагород на конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2020»
10 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ на конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2020» завоював два гран-прі – за корпоративну сторінку банку у Facebook та корпоративний календар «Створюємо дивовижне». Також ПУМБ посів 2-е місце у 3-х категоріях: корпоративна сторінка в Instagram, корпоративне видання «Народний банкір» і  корпоративна книга «Навколо світу за один рік». Банк відмітили за стиль, смак, креатив, якість, високий рівень професіоналізму.

«Корпоративні медіа – це можливість постійного спілкування з нашими клієнтами, співробітниками, партнерами. Ми намагаємося бути відкритими, актуальними, цікавими, корисними. Банк – це більше, ніж гроші. Це – фінансовий радник і надійний партнер. Розвиток наших медіа допомагає вибудовувати довготривалі стосунки зі стейкхолдерами. Дякуємо Асоціації корпоративних медіа України за визнання роботи команди банку», – наголосила директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська.

Конкурс «Краще корпоративне медіа України» вже п’ятнадцятий рік поспіль проводить Асоціація корпоративних медіа України. На розгляд членів журі в 14 категоріях конкурсу були представлені 86 проєктів від 54 компаній з різних сфер бізнесу. До складу членів журі конкурсу входять визнані експерти зі сфери маркетингових комунікацій, власники, видавці, практикуючі PR-спеціалісти.
 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок