Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ вперше забезпечив страховкою від коронавірусу учасників офлайн-заходу – Київського Безпекового Форуму
27 жовтня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Цьогорічний формат Безпекового форуму передбачав офлайн-зустрічі та прямі онлайн-включення, які з’єднують Київ із Вільнюсом, Копенгагеном, Брюсселем, Вашингтоном та іншими столицями. У заході взяли участь провідні політики, дипломати і громадські діячі з України, Європи та США.

Організатори Форуму створили максимально безпечні умови перебування для учасників. Подія була організована згідно з розробленим COVID-Протоколом. ПУМБ забезпечив страховкою учасників провідного міжнародного форуму України за програмою страхування «СтопКоронавірус» від банку та страхової компанії «АСКА-ЖИТТЯ».

«Для нашої команди завжди важлива соціальна складова партнерських проєктів. Київський Безпековий Форум проводиться задля обговорення проблем миру та безпеки, тож має велике значення для сталого розвитку України. Ми з радістю підтримали Форум – стали його страховим партнером. Сьогодні це вимога часу –  враховувати у будь-якій діяльності всі можливі ризики», – підкреслив начальник відділу банківського страхування ПУМБ Сергій Радченко. 

За програмою страхування «СтопКоронавірус» від банку ПУМБ та страхової компанії «АСКА-ЖИТТЯ» максимальна сума страхових виплат становить 10 тисяч гривень. Страховка покриває захворювання на COVID-19, яке призвело до лікування у стаціонарі або амбулаторного лікування. Розмір страхової виплати складає 300 грн за кожен день лікування. Кошти нараховуються до моменту одужання, навіть, якщо строк дії договору закінчився, але не більше 10 тисяч грн. У разі летального випадку страхова додатково виплачує платіж в розмірі 10 тисяч гривень.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок