Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У ПУМБ видано більше 1 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9»
01 жовтня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Сума виданих кредитів Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) за програмою «Доступні кредити 5-7-9» на кінець вересня 2020 року перевищила позначку в 1 млрд грн.

З такими показниками ПУМБ входить у трійку лідерів серед банків, що надають бізнесу підтримку за державною програмою.

Найбільший попит незмінно демонструє напрямок рефінансування діючих кредитів під 0%, частка якого у портфелі займає понад 90%. Іншу частину портфелю відповідно складають кредити на фінансування обігових коштів під 3% та фінансування інвестиційних проектів під 5%, 7% або 9%.

За словами Віктора Харковця, керівника з мікрокредитування Департаменту малого бізнесу ПУМБ, найбільшу зацікавленість до програми проявляють клієнти, що представляють сільськогосподарську галузь. В структурі виданих кредитів їх частка складає майже 50%.

«Агроклієнти більш звикли до роботи з державними програмами і мають певний позитивний досвід. Тому на програму «5-7-9%» цей сегмент відгукнувся найшвидше. За ними слідують клієнти оптової і роздрібної торгівлі та переробної промисловості».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок