Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнти ПУМБ зможуть безконтактно оплачувати покупки фітнес-браслетом Mi Smart Band 4 NFC
22 вересня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) одним із перших в Україні надав своїм клієнтам, держателям карток Mastercard, можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 4 NFC – модифікації популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати. Придбати Mi Smart Band 4 NFC можна з 23 вересня.

Щоб налаштувати безконтактну оплату, необхідно встановити на смартфон фірмовий додаток Mi Fit і додати банківську платіжну картку у відповідній вкладці. Всього можна додати до 6 банківських карток.  Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню «Картки», вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до термінала для оплати.

«Ми відзначаємо постійне зростання безконтактних оплат. Це зручно, швидко і більш безпечно порівняно з іншими способами оплати. ПУМБ давно пропонує клієнтам різні варіанти користування банківськими продуктами, щоб кожен міг вибрати підходящий саме йому варіант. Mi Smart Band 4 NFC відстежує сон, рахує години сну, вимірює пульс, а тепер ще й оплачує покупки. Клієнти банку, які відстежують показники здоров'я і займаються спортом, зможуть розплачуватися фітнес-браслетом і не хвилюватися, що під час тренування їм потрібно знайти спосіб взяти платіжну картку або готівку. Установка сервісу або його використання – абсолютно безкоштовні, досить тільки мати фітнес-браслет відповідної моделі, що підтримує NFC-платежі», – прокоментувала начальник управління кредитних карт ПУМБ Олександра Чепуріна.

Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється на 16-значний токен. Дані картки зберігаються у надійно захищеному NFC-чипі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цієї інформації неможливий, і на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу.

Інноваційний продукт є спільною розробкою глобальних технологічних компаній Xiaomi і Mastercard, і доступний ексклюзивно для власників карток цієї платіжної системи. Запуск продукту відбувся в партнерстві з одним з найбільших маркетплейсів України АЛЛО.

«Відкритість українців до платіжних новинок підтверджує стабільне зростання популярності NFC-оплат: вже кожна сьома операція по картках Mastercard в українському рітейлі відбувається за допомогою цифрових гаманців NFC. Україна стабільно входить до списку країн-лідерів за кількістю NFC-транзакцій ґаджетами з Mastercard, зокрема в оплатах носимими пристроями. Браслет для оплати – дуже зручний форм-фактор: не потрібно шукати картку або діставати телефон, при цьому оплата розумним браслетом надійно захищена. Дані платіжної картки не передаються при розрахунках, а замінюються унікальним одноразовим цифровим кодом – токеном, за це відповідає діджитал платформа Mastercard (MDES)», – прокоментував Юрій Батхін, віце-президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні та Молдові.

Mi Smart Band 4 NFC зберіг всі переваги звичайного Mi Smart Band 4, які так полюбилися користувачам по всьому світу: кольоровий OLED-дисплей, рекордна автономність, корпус із водонепроникністю до 5 АТМ, підтримка відстеження плавання та управління музичним плеєром. А тепер до них приєднався NFC-чип, який дозволяє розраховуватись за покупки за допомогою технології безконтактної оплати Mastercard.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок