Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ на фінальній події Young SDG Innovators Глобального Договору ООН
11 вересня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Відкрила подію пані Оснат Лубрані, Координаторка системи ООН та Координаторка з гуманітарних питань. Від імені Організації Об’єднаних Націй в Україні вона зазначила: «Ви знаєте, що Цілі сталого розвитку у серці всього, що ми робимо, у співпраці з державами, громадянським суспільством, урядами, з мешканцями міст та громадами, але роль приватного сектору важко переоцінити. І тому це партнерство з вами (приватним сектором – ред.) щодо підтримки молодих людей я вважаю просто неймовірним». До слова, пані Оснат відкривала програму Young SDG Innovators рік тому, і зараз високо оцінила результати команд.

Генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук додала: «Настав час шукати нові підходи та можливості у сталому розвитку. Бізнес може зростати та розвиватися, вирішуючи глобальні виклики. Слід подивитися на бізнес-процеси через призму інноваторства та бажання позитивно впливати на права людини та стан навколишнього середовища».

Про інтегрування цілей сталого розвитку у бізнес-процеси говорили на панельній дискусії СЕО компаній Фармак – Володимир Костюк, банку ПУМБ – Сергій Черненко та Caparol Україна – Віталій Верещагін.

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, наголосив: «Під час коронакризи ми всі усвідомили, наскільки крихкий світ. Він вимагає від нас дуже швидких змін. І важливо, щоб бізнес не намагався просто вижити, а працював ефективно, допомагаючи іншим вистояти перед викликами. Бізнес – це більше ніж отримання прибутку, це створення додаткових цінностей для співробітників, клієнтів, суспільства».

Протягом програми Young SDG Innovators команди знаходили сталі рішення для викликів, з якими стикається їх бізнес. На фінальному заході команди презентували аудиторії свої інноваційні ідеї та результати їх втілення. Команда ПУМБ представила ідею розвитку соціального підприємництва, на яку спрямовуватимуться кошти із невеликих залишків на рахунках, які закриваються. Проєкт ПУМБ визнано міжнародними експертами з інновацій та підприємництва як найперспективніший з точки зору масштабування.

Про програму:
Young SDG Innovators Program об’єднала 10 країн: Бангладеш, Бразилія, Велика Британія, Данія, Ліван, Мексика, Південна Африка, Туреччина, Україна та США. В кожній країні по 10 команд протягом майже року працювали над розробкою проєктів імплементації сталого розвитку для компаній, у яких працюють. Сама програма складалась з навчально-практичних сесій та менторської підтримки. У ній було використано спеціально адаптовану під Цілі сталого розвитку модель Sustainable Experience Innovation (Desirability, Feasibility, Viability, Sustainability), що базується на принципах дизайн-мислення та реалізувалась досвідченими професіоналами в галузі інновацій та бізнес-трансформацій із залученням експертів у галузі комунікацій, управління, прототипування, фінансів, бізнес-моделювання, та багатьох інших.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок