Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ видав більше 555 млн грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9»
19 серпня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Загальна сума виданих кредитів Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) за програмою «Доступні кредити 5-7-9» перевищила 555 млн грн.

Так, кошти були спрямовані на рефінансування діючих кредитів під 0%, фінансування обігових коштів під 3% та фінансування інвестиційних проектів. За отриманими кредитами переважають представники сільськогосподарської галузі, оптової і роздрібної торгівлі та переробної промисловості.

Значну частку кредитного портфелю в рамках програми, більше 90%, склало рефінансування діючих кредитів під 0% у термін до 31 березня 2021 року. Умови програми «Доступні кредити 5-7-9» дозволяють звертатись за рефінансуванням у ПУМБ не тільки клієнтам банку, але й тим представникам малого та середнього бізнесу, які обслуговують кредити у інших фінустановах.

«Рефінансування під 0% доступно більш широкому колу підприємств і бізнесів, адже обмеження за обсягом річної виручки становить 10 млн євро в еквіваленті. Тоді як для інших напрямків програми – 100 млн грн. При цьому у позичальника виникає зобов'язання зберегти 80% робочих місць і 60% фонду заробітної плати до своїх показників на 01.03.2020. З початку запровадження карантину попит зі сторони МСБ на інвестиційні кредити значно зменшився, натомість з’явився запит нівелювати наслідки коронакризи шляхом зниження фінансових витрат на обслуговування діючих кредитів» - зазначає Віктор Харковець, керівник з мікрокредитування Департаменту малого бізнесу ПУМБ.

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок