Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запускає індивідуальні кредитні канікули по кредитних картках
13 серпня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 14 серпня запускає повторні кредитні канікули по кредитних картах. Кредитні канікули оформлюються терміном на 3 місяці за індивідуальним зверненням клієнта. Для цього необхідно залишити на сайті заявку або зателефонувати до гарячої лінії банку, після чого протягом кілька днів клієнт отримає смс про схвалення кредитних канікул.

Умови кредитних канікул:

  • На період кредитних канікул нараховується обов'язковий платіж, який включає 0,5% тіла кредиту і 100% нарахованих відсотків
  • На період кредитних канікул блокується кредитний ліміт. Це означає, що клієнт не зможе користуватися кредитною карткою. В цьому випадку кредитні канікули служать лише для зменшення фінансового навантаження з погашення кредитної заборгованості, яка сформувалася за період карантину
  • Оплати в рамках сервісу «Сплачуй частинами» анулюються, на залишок по заборгованості будуть нараховуватися відсотки як за операціями зі зняття готівки.

Кредитними канікулами не зможуть скористатися:

  • Клієнти, у яких на момент подачі заявки є прострочена заборгованість по кредитній картці. Для підключення канікул клієнту необхідно погасити заборгованість, і подати заявку через 2 робочих дні після погашення
  • Клієнти, які оформили кредитні картки до 16.11.2015 року в АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ»

Нагадуємо, раніше ПУМБ запустив автоматичні кредитні канікули для всього портфеля активних кредитних карт - тобто для понад 600 тисяч кредитних договорів. Також після закінчення тримісячних канікул банк оголосив про зміни в умовах кредитних канікул та  про поступове збільшення обов'язкового платежу, щоб дозволити клієнтам м'яко вийти з кредитних канікул на колишній рівень щомісячної оплати.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок