Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

В липні ПУМБ видав кредитів готівкою на суму 500 млн грн
11 серпня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зафіксував в липні новий рекорд по кредитам готівкою: банк видав 20 тисяч кредитів на загальну суму пів мільярда гривень!

Відтак станом на 1 серпня 2020 року портфель кеш-кредитів становить 2,4 млрд грн. Більшість клієнтів брали кошти на придбання побутової техніки, ремонт, покупку транспорту.

«Рекордну для останніх років видачу нових кредитів ми пов’язуємо насамперед зі зростанням довіри клієнтів до ПУМБ. За період карантину банк запровадив різні механізми, які допомогли клієнтам знизити фінансове навантаження по обслуговуванню кредитів, - кредитні канікули і лонгацію. Їх ми оформили для майже 48 тисяч кредитних договорів. Для клієнтів це стало сигналом, що у будь якій ситуації банк буде на їхній стороні та допоможе знайти прийнятний для обох сторін вихід із ситуації. Крім того, ринкова ставка, відсутність прихованих комісій, таких як обов’язкове страхування – все це зробило кредит «ВСЕЯСНО» привабливим фінансовим інструментом для українців», - прокоментував начальник Управління кредитних продуктів ПУМБ Дмитро Дуднік.

Нагадаємо, за умовами кредиту готівкою від ПУМБ «ВСЕЯСНО» можна отримати до 300 тис грн на будь які потреби: ремонт, відпустку, навчання тощо. Оформити позику можна на період від 2 до 4 років. Реальна відсоткова ставка за кредитом складає від  47% річних або від 1,99% щомісячно. Кредит не має обов’язкової страховки, тому клієнт не ризикує переплатити зайвого. Також кредит можна погасити достроково – банк не буде нараховувати за це додаткових комісій.  Детальніше про кредит готівкою за посиланням

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок