Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Оплачуйте комунальні послуги в мобільному додатку ПУМБ Online
20 липня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Три місяці карантину сприяли появі нових діджитальних звичок. Кількість відвідувань мобільного додатку ПУМБ Online досягла 9,5 млн на місяць і продовжує зростати. Тому що керувати своїми коштами прямо з мобільного телефону зручно не лише в карантин.

В ТОПі найбільш популярних послуг, якими користуються клієнти ПУМБ в мобільному додатку, лишаються перекази з картки/рахунку. Їхня кількість в червні склала понад 2 млн операцій. Суттєво збільшилась кількість транзакцій з погашення кредитів онлайн саме через мобільний додаток.

Зростає також популярність оплати комунальних послуг.  Наразі в додатку доступні постачальники послуг з усіх регіонів, і їхній список продовжує поповнюватися.

Якщо ви ще не сплачували платежі за допомогою мобільного додатку – саме час спробувати. Для цього потрібно на головній сторінці в нижній панелі меню обрати розділ «Послуги». Вказати адресу і додати послуги та постачальників. Вже під час наступної оплати не потрібно буде знову шукати потрібних постачальників за номером договору – достатньо буде скористатися збереженими шаблонами. Оплата проводиться миттєво. За оплату комунальних платежів в мобільному додатку ПУМБ Online банківська комісія відсутня.

Якщо ж  вам знадобиться квитанція про оплату послуг, ви зможете легко отримати її на свою електронну адресу. Для цього потрібно:

  • В розділі «Послуги» обрати вкладку «Історія»
  • Натиснути на потрібну операцію
  • В деталях операції натиснути на кнопку «Відправити квитанцію»
  • Ввести електронну адресу та ще раз натиснути «Відправити»

За кілька секунд квитанція про оплату буде на вашій електронній пошті. Користуйтеся всіма перевагами банківського сервісу в мобільному додатку ПУМБ Online – економте свій час та гроші!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок