Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Купуй валюту вигідно у мобільному додатку ПУМБ Online
13 липня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для своїх клієнтів Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зробив справжній літній подарунок. Відтепер обмінювати валюту у мобільному додатку ПУМБ Online не тільки зручно, але й фінансово вигідно!

В липні купити та продати долари США у мобільному додатку ПУМБ Online можна буде за вигіднішим, ніж у відділеннях курсом. Не потрібно більше стояти в чергах до кас, чи шукати в обмінниках кращий курс – з мобільним додатком ПУМБ Online купити чи продати долари США можна у будь який час не виходячи з дому!

«За останні місяці кількість операцій по валютообміну збільшилася в рази: в пікові карантинні місяці клієнти ПУМБ купили сумарно 5,9 млн дол США в квітні та 5,3 млн дол США в травні. Крім того, обмінювати валюту онлайн набагато зручніше: обміняти можна будь яку суму, гроші одразу зараховуються на рахунок і їх можна онлайн покласти на депозит. При цьому немає контакту з готівкою, що в умовах коронавірусу може бути небезпечним. ПУМБ з початку карантину активно закликає клієнтів переходити на дистанційні канали обслуговування. Тому ми вирішили створити для клієнтів більш привабливі умови для покупки та продажу доларів саме через додаток», - прокоментував директор департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ Михайло Сергієнко.

На покупку доларів США у мобільному додатку за спеціальним курсом діють такі ж ліміти, як і для покупки інших валют: клієнт банку може здійснити валютообмін на суму не більше 2,5 млн грн в еквіваленті за добу.

Щоб максимально користуватися усіма перевагами валютообміну онлайн, потрібно мати гривневий та валютний рахунки.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок