Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Financial Club Awards 2020: ПУМБ відзначили в 19 номінаціях
10 липня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) традиційно увійшов до десятки кращих за версією рейтингу «50 провідних банків України». За рік банк зміцнив позиції і перемістився ще на один пункт, піднявшись на 5 місце з 6.

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко увійшов до трійки найсильніших банкірів номінації «Кращий топ-менеджер». А заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай вже другий рік поспіль був визнаний кращим роздрібним банкіром. Менеджмент банку відзначено і в інших номінаціях: заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу Сергій Магдич посів друге місце у номінації «Кращий корпоративний банкір», фінансовий директор ПУМБ Костянтин Школяренко увійшов до трійки кращих фінансових директорів банківського сектору, а Наталія Косенко зайняла 4 місце рейтингу кращих операційних директорів.

Продукти ПУМБ як завжди увійшли до п’ятірки кращих: кредитна картка ВСЕМОЖУ стала переможцем номінації «Картковий кредит». Кредит готівкою «ВСЕЯСНО» увійшов до ТОП-4 кращих готівкових кредитів.

Депозит «Дохідний» увійшов до ТОП-3 номінації «Класичний депозит», а депозит на вимогу «Вільний» зайняв друге місце рейтингу кращих ощадних вкладів.  

Цього року журі високо оцінило рівень обслуговування клієнтів-фізичних осіб в ПУМБ. Так банк посів почесне 3 місце у номінації «Зарплатні проекти». У номінації «Інкасація» банк другий рік поспіль отримує «срібло», а в категорії «Обслуговування фізичних осіб у відділеннях» ПУМБ зайняв 4 місце, а в номінації «Преміальний банкінг» та «Овердрафт» увійшов до ТОП-10.

Дистанційні канали обслуговування ПУМБ також традиційно увійшли до десятки кращих: Інтерент-банкінг зайняв 5 місце, а мобільний банкінг – 6 позиція.

За високий сервіс обслуговування юридичних осіб ПУМБ отримав «бронзу». А в номінації «Кредити малому та середньому бізнесу» банк увійшов до ТОП-10. 

Відкриттям 2020 року стала нова номінація – «Лізинг», в якій ПУМБ одразу зайняв 4 місце.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок