Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Обирайте зручний спосіб отримання повідомлень про транзакції!
01 липня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) потурбувався про те, щоб клієнти могли обрати зручний спосіб отримання інформації про транзакції.

Ті клієнти, які вже користуються мобільним додатком ПУМБ Online, можуть підключити push-повідомлення і отримувати сповіщення про транзакції прямо в мобільному додатку. Також для зручності клієнтів, всі транзакції тепер відображаються в мобільному додатку ПУМБ Online в розділі «Повідомлення». Там відображається час, сума транзакції, номер рахунку, баланс а також вид транзакції – оплата, переказ коштів, поповнення тощо. В мобільному додатку відображаються всі операції, незалежно від суми. Щоб отримувати повідомлення, потрібно завантажити безкоштовний мобільний додаток ПУМБ Online та підключити пуш-повідомлення . 

Також повідомлення по всіх операціях можна отримувати у Viber-банкінгу ПУМБ. Щоб почати роботу в банкінгу ПУМБ в Viber, необхідно перейти в чат. Після цього користувачеві буде запропоновано налаштувати отримання повідомлень про транзакції у месенджер.

Крім того, залишається класичний спосіб сповіщення про виконані транзакції – смс-повідомлення. Звертаємо увагу, що з 1 серпня 2020 року смс-повідомлення будуть надходити:

  • по транзакціям на суму від 150 грн для власників зарплатних та соціальних пакетів ПУМБ 
  • по транзакціям від 1 тис грн власникам дебетових карток (не для соціальних виплат та зарплат)

Тому тим клієнтам, які здійснюють багато транзакцій в межах 1 тис грн, і які хочуть бачити всю історію операцій, рекомендовано підключити push-повідомлення або налаштувати Viber-банкінг ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок