Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став першим в Україні банком-емітентом, який приєднався до оновленої технології захисту платежів Visa
03 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став першим банком-емітентом, який почав використовувати оновлену програму Visa Secure, яка допомагає підвищити безпеку онлайн-транзакцій.

З 29 травня ПУМБ почав використовувати сервіс додаткового захисту Visa Secure з оновленим протоколом 3-D Secure 2.1 (EMV 3-D Secure) для карток Visa.

3-D Secure 2.1 – це оновлений протокол обробки інтернет-транзакцій. Його призначено для додаткової безпеки платежів (захист від несанкціонованого використання даних картки) під час здійснення покупок в Інтернет-магазинах з використанням платіжної картки.

Оновлений сервіс Visa Secure забезпечує більш надійний захист від шахрайства, дозволяє зробити оплату зручнішою для власників карток і збільшити кількість завершених покупок, забезпечуючи таким чином переваги як власникам карток, так і торгово-сервісним підприємствам і банкам.

«Оновлений сервіс допоможе нам більш детальніше аналізувати кожну транзакцію, щоб протидіяти шахрайським операціям. А наші клієнти зможуть ще зручніше розраховуватись за товари та послуги, економлячи свій час», - прокоментувала керівниця процесингового центру ПУМБ Аліна Боброва.

«Українські споживачі звикли, що вони в будь-який момент можуть зробити онлайн-покупку за допомогою мобільного пристрою і розраховують на зручність та безпеку. Саме зараз, коли електронна комерція в Україні зростає дуже стрімкими темпами, приходить на допомогу Visa Secure, яка дозволяє власникам карток оплачувати покупки просто, швидко і зручно», - зазначає Світлана Чирва, регіональна менеджерка Visa в Україні, Білорусі, Молдові.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок