Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Десятикласники з північно-східних областей приєднались до проєкту «Моя кар‘єра в Україні»
28 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

26 травня експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України провели четверту регіональну конференцію Всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт, що надає можливості для самореалізації молоді в Україні, надихає на професійний розвиток та створює платформу для передачі досвіду успішних людей молодому поколінню. У 2020 році було отримано близько 1000 есе від десятикласників про свою майбутню професію. Автори 360 кращих робіт стануть учасниками 6 регіональних зустрічей, а 60 найактивніших буде запрошено на Всеукраїнську конференцію до Києва, де десятикласники зустрінуться із відомими людьми та обговорять свої майбутні професії.

Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ», мотивувала учасників під час відкриття конференції та наголосила на важливості “своєї” професії: «Одна з цінностей Центру - пристрасть у всьому, що ми робимо, і вона доступна саме тому, що ми любимо свою справу. Якщо любите писати вірші - це одна професія, любите рахувати - це вже інша. Якщо оберете професію, в якій займатиметесь саме тим, що вам подобається, - не працюватимете жодного дня в своєму житті».

На четвертій регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні» 60 авторів найкращих есе Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей зустрілися з топами національних компаній та отримали від них профорієнтаційні поради.

Тетяна Полтавська, керівниця Північно-Східного РЦ ПУМБ, виділяє якості, які допоможуть побудувати свою кар’єру: «Активність та ініціативність - це ваш ключ до успіху. Постійний розвиток та вдосконалення своїх вмінь. Я довго йшла до своєї мети, почала працювати ще з шкільних років. На сьогодні я змогла побудувати чудову кар’єру в банку та знайти справу, якою живу».

Вадим Хачатрян, директор Наукового парку «Синергія», звертає увагу на здобуття корисних навичок: «Використовуйте можливість висловлюватись і виступати у ваших школах, не бійтесь і не соромтесь. В майбутньому успіх матимуть ті, хто вміє розробляти та представляти свою ідею, а фінанси на її реалізацію обов’язково знайдуться!»

Олег Хардін, підприємець, засновник компанії Premier Socks, зосереджує увагу на типі мислення у майбутньому: «Я підприємець на 100%! Чому виробництво шкарпеток? А скажіть мені, хто їх не носить? Не можу сказати точно, які будуть професії майбутнього, проте підприємницьке мислення точно стане в нагоді кожному!»

У ТОП-5 професій цього року увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка. Попри те, що конференція відбулась в незвичному онлайн-форматі, організатори зуміли зберегти ту унікальну атмосферу, що панувала на зустрічах офлайн. учасники/ці радо поділились своїми емоціями після конференції і розказали як вона вплинула на їх кар’єрні плани.

«Конференція була дуже кльовою! Отримали багато вражень та нові знайомства. Всім дякую за чудову можливість. Цей проєкт заряджає та мотивує на майбутнє зростання!» - розповідає учасниця регіональної онлайн-конференції «Моя кар’єра в Україні» Юлія Мацак

Під час конференції учасники також взяли участь у грі «Банк Майбутнього», яка була адаптована до нової онлайн-реальності. Завдяки ній десятикласники познайомились із трендами майбутнього. Школярі презентували свої ідеї вирішення 7-ми найбільших викликів: кліматичні зміни, перенаселення, діджиталізація, роботизація, увага до здоров’я, перенасичення інформації та загроза пандемій.

 


 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок