Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Моя кар’єра в Україні» повертається в оновленому онлайн-форматі
22 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

21 травня CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України провели 3-ю регіональну конференцію Всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт, що надає можливості для самореалізації молоді в Україні, надихає на професійний розвиток та створює платформу для передачі досвіду успішних людей молодому поколінню. У 2020 році було отримано близько 1000 есе від десятикласників про свою майбутню професію. Автори 360 кращих робіт стануть учасниками 6 регіональних зустрічей, а 60 найактивніших буде запрошено на Всеукраїнську конференцію до Києва, де десятикласники зустрінуться із відомими людьми та обговорять свої майбутні професії.

Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ», відкрила конференцію: «Після 2-місячної перерви, у зв’язку з карантином, “Моя кар’єра в Україні” повернулась у новому форматі. Усі частини програми були адаптовані під онлайн-формат, включно з командною роботою та панельною дискусією. Також ми за інклюзивність, тому до програми залучено сурдопедагога, адже серед учасників/ць конференції були слабочуючі дівчата”.

На третій регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні» 60 авторів найкращих есе Запорізької та Дніпропетровської областей зустрілися з топами національних компаній та отримали від них поради, як стати успішними в Україні. 

Олена Маслієнко, керівниця Центрального РЦ ПУМБ підкреслила: “Дуже круто обрати професію, яка вам справді подобається. Праця з натхненням, драйвом, любов'ю - запорука вашого успіху. Банк в майбутньому - це спілкування і навчання клієнтів, безпаперові процеси та  діджиталізація бізнесу.”

Дмитро Бобрицький, журналіст та політичний оглядач у виданні “Новое время” додав: “Часто ми бачимо себе одразу на вершині, та шлях до неї не такий легкий. Ніколи не дивіться на статус професій, слухайте “свої відчуття”. Пам’ятайте, завжди можна змінити галузь, спеціальність.”

У ТОП-5 професій цього року увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка. Попри те, що конференція відбулась в незвичному онлайн-форматі, організатори зуміли зберегти ту унікальну атмосферу, що панувала на зустрічах офлайн. 

Учасники/ці радо ділились своєю мотивацією участі в проєкті «Моя кар’єра в Україні», а також враженнями від оновленого онлайн-формату. 

“Грамотно складена програма, дуже цікаві завдання і запрошені не менш цікаві спікери. Для себе ж підкреслив деякі поради від успішних людей і, можу сказати, змінив свої погляди на найближче майбутнє”, - розповідає Павло Кірчев з Мелітополя.

Під час конференції учасники також взяли участь у грі «Банк Майбутнього», яка була адаптована до нової онлайн-реальності. Завдяки ній десятикласники познайомились із трендами майбутнього. Школярі презентували свої ідеї вирішення 7-ми найбільших викликів: кліматичні зміни, перенаселення, діджиталізація, роботизація, увага до здоров’я, перенасичення інформації та загроза пандемій.

 



 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок