Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Most Innovative Banks»: ПУМБ увійшов у ТОП-20 інноваційних банків
17 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до переліку двадцяти найінноваційніших фінансових організацій («Most Innovative Banks») країн СНД та Кавказу, що відзначились практичними та актуальними інноваціями в сегменті МСБ за результатами 2019 року.

За словами Максима Масюка, начальника Управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ, банк безперервно працює над спрощенням доступу клієнтів до банківських продуктів, а чи не найголовніший його пріоритет у роботі з МСБ сьогодні – це переведення максимальної кількості послуг в онлайн.

«Постійний розвиток та вдосконалення функціоналу «ПУМБ Online Для Підприємців», електронний документообіг з клієнтами, додавання документів з мобільного пристрою через QR-код, використання кваліфікованого електронного підпису – комплекс цих розробок відкриває перед ПУМБ нові можливості для дистанційного обслуговування клієнтів та дозволяє утримувати почесний статус Digital-банку не тільки на українському ринку, але і за його межами» - зазначає Максим Масюк.

Загалом понад 40 фінустанов з України, країн Кавказу та СНД відзначилися інноваціями в сегменті МСБ. Разом вони впровадили понад 120 таких рішень. Головним фокусом в інноваціях банківського сектора продовжує залишатися цифрова трансформація.

Відбір кращих інновацій цього року проходив за новою методикою: кожен банк самостійно вибирав одну, найбільш значущу інновацію, і подавав інформацію про неї SME Banking Club. На підставі отриманих даних експерти SME Banking Club відібрали 20 кращих інновацій та інноваційних банків регіону, куди потрапив і ПУМБ.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок