Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ та Фонд Ріната Ахметова передали апарати ШВЛ та засоби персонального захисту лікарням на Заході та Сході України
15 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

13 та 15 травня ПУМБ у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова передав лікарням Чернівецької та Івано-Франківської областей, які працюють з хворими на коронавірус COVID-19, два апарати ШВЛ та два інвазійні монітори пацієнта. А лікарням Луганської та Донецької областей – захисні костюми та комплекти персонального захисту.

15 травня апарат ШВЛ та інвазійний монітор пацієнта було доставлено до КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської Обласної Ради, а 13 травня апарат ШВЛ та інвазійний монітор пацієнта - до КНП Глибоцької Районної Ради «Глибоцька центральна районна лікарня» Чернівецької області.

Також 15 травня лікарні Луганської та Донецької областей отримали по 6 тисяч захисних комбінезонів та більше 4 тисяч комплектів засобів персонального захисту (медичні маски, захисні екрани, рукавички, хірургічні шапочки, бахіли, захисні фартухи, тощо), 1200 санітайзерів та більше 600 пульсоксиметрів.

«Як соціально відповідальний бізнес і як свідомі громадяни своєї країни ми продовжуємо допомагати лікарям країни у цій тяжкій боротьбі з COVID-19. Західний регіон одним з перших прийняв на себе удар у битві з епідемією, а Схід країни на сьогодні є найменш захищеним, оскільки постраждав від воєнного конфлікту.  Сьогодні ми передали апарати ШВЛ та інвазійні монітори пацієнта до лікарень на Заході, а лікарням на Сході – комплекти персонального захисту та захисні костюми. Ми не припиняємо закликати інші бізнеси долучатися до боротьби з епідемією та підтримувати наших лікарів усіма можливими способами. Разом ми подолаємо COVID-19 набагато швидше», - наголосив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Нагадаємо, що 10 квітня ПУМБ разом з Фондом Ріната Ахметова передав першу партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарням Львова, 16 квітня – лікарням Івано-Франківської області, 29 квітня – лікарням Чернівецької області та 6 травня – 5 тисяч комплектів лікарням Тернопільської області.

Рінат Ахметов виділив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19. Для цього він об’єднав усі ресурси – благодійного Фонду, ФК «Шахтар», банку ПУМБ, компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів SCM для допомоги Україні. На виділені кошти були закуплені для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, засоби спецзахисту для лікарів, високоякісні апарати ШВЛ тощо. 

В рамках цієї ініціативи ПУМБ підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Донецькій та Луганській областях, та закупив кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів та більше 40 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли). Це обладнання передане у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок