Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ і Фонд Ріната Ахметова передали 5 тисяч захисних комбінезонів лікарням Тернопільської області
06 травня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

6 травня ПУМБ у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова передали лікарням Тернопільської  області 5 тисяч комплектів засобів персонального захисту. Захисні комбінезони отримали лікарі дев’ятнадцяти клінік, які працюють з хворими на коронавірус COVID-19. Серед них чотири лікарні Тернополя: КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги», КНП «Тернопільський обласний  клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» та КНП «Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань». Крім цього, 7 травня додаткові 3 тисячі комплектів засобів персонального захисту отримають лікарні Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що 10 квітня ПУМБ разом з Фондом Ріната Ахметова передав першу партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарням Львова, 16 квітня – лікарням Івано-Франківської області та 29 квітня – лікарням Чернівецької області.

Рінат Ахметов виділив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19. Для цього він об’єднав усі ресурси – благодійного Фонду, банку ПУМБ, ФК «Шахтар», компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів SCM для допомоги Україні. На виділені кошти були закуплені для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, засоби спецзахисту для лікарів, високоякісні апарати ШВЛ тощо. 

В рамках цієї ініціативи ПУМБ підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Донецькій та Луганській областях, та закупив кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли). Це обладнання буде передане до кінця травня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також у лікарні Західного регіону будуть передані два апарати ШВЛ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок