Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ компенсує українським медикам частину вартості страховки від коронавірусу
27 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 23 квітня ініціював продаж страхових полісів від коронавірусу. Страхова програма «СтопКоронавірус» від АСКА-Життя в першу чергу розрахована на лікарів, які працюють в зоні підвищеного ризику, та для яких наразі немає програм медичного страхування.

Вартість страхового полісу на 3 місяці складає 450 грн, 40% від вартості банк сплатить власним коштом. Таким чином, страхування від COVID-19 обійдеться лікарям 270 грн. «Ми знаємо, що для лікарів немає доступних програм медичного страхування, особливо від коронавірусу. Півтори тисячі наших клієнтів-лікарів ПУМБ вже забезпечив страхуванням, сплативши власним коштом всю вартість страховки. Але захисту потребують не лише клієнти нашого банку, а всі лікарі. Тому наступним етапом ПУМБ, як соціально відповідальний бізнес, готовий покрити частину витрат на страховку для всіх медиків, незалежно від того, обслуговуються вони в банку чи ні», -  прокоментував керівник напрямку роздрібного страхового бізнесу ПУМБ В’ячеслав Меліхов.

Максимальна сума страхових виплат по страховці становить 10 тисяч гривень. Страховка покриває перше захворювання на COVID-19, яке призвело до лікування в умовах стаціонару або амбулаторного лікування. Розмір страхової виплати складає по 300 грн за кожен день лікування. У разі летального випадку страхова додатково виплачує платіж в розмірі 10 тисяч гривень.

«В Україні поки немає спеціалізованої державної програми страхування медичного персоналу від коронавірусу. Тому більшість лікарів в разі інфікування коронавірусом змушені будуть лікуватися за власний кошт. В партнерстві з ПУМБ АСКА-Життя ініціювали програму «СтопКоронавірус», яка розрахована насамперед на лікарів, оскільки  випадки зараження інфекційними захворюваннями у зв’язку із їх професійною діяльністю, не вважаються страховими випадками для звичайної медичної страховки і, відповідно, витрати на лікування не підлягають відшкодуванню. Такі проекти зі страхування лікарів зараз дуже необхідні. І вони можуть бути здійснені тільки в партнерстві з відповідальним бізнесом», - прокоментувала Генеральний директор  АСКА-Життя Олена Пантова.

Страховку зі знижкою 40% можуть отримати всі працівники закладів охорони здоров’я всіх форм власності не старше 70 років. Страхування не надається, якщо страхувальник останні 30 днів перебував в інших країнах, де оголошено карантин у зв’язку з поширенням COVID-19; на момент страхування вже знаходиться під наглядом лікаря або на лікуванні саме коронавірусної інфекції COVID-19; на момент страхування йому діагностували такі захворювання, як діабет, онкологічні захворювання, інсульт, інфаркт, гостра ниркова недостатність та COVID-19.

Придбати страховку можна у відділеннях ПУМБ або дистанційно, заповнивши форму на сайті банку. Для не-лікарів страховка від коронавірусу доступна за повною вартістю. Для страхувальників, які не входять в зону підвищеного ризику, сума страхових виплат складає від 10 тисяч до 250 тисяч гривень. Страхові поліси доступні від СК АСКА-Життя та ARX.

Нагадаємо, ПУМБ за власний кошт вже забезпечив півтори тисячі медиків медичним страхуванням від захворювання COVID-19 (коронавірус). Страховку отримали лікарі дев’яти опорних лікарень, куди надходять хворі з COVID-19 і де, відповідно, медичні працівники перебувають у зоні підвищеного ризику зараження, а також медики лікарні швидкої допомоги міста Маріуполь.

З 17 квітня страхова програма «СтопКоронавірус» від страхової компанії АСКА-Життя строком на три місяці доступна для медичних працівників Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. І. Мечникова, Першотравенської Центральної Міської Лікарні, міської лікарні № 3 м. Краматорськ, Маріупольської міської лікарні №4 ім. І.К. Мацука, Маріупольської міської лікарні № 9, Лікарні швидкої медичної допомоги в м. Маріуполь, Подільської міської лікарні (Одеська обл), «Спеціалізованої медико-санітарної частини" Енергодарської міської ради Запорізької області, Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака та Бердянського територіального медичного об’єднання.

Раніше ПУМБ долучився до глобальної ініціативи Фонду Ріната Ахметова щодо допомоги українським лікарням у боротьбі проти епідемії COVID-19, та підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій та Луганській областях. Кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів, та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли) будуть передані до кінця квітня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також в лікарні Західного регіону будуть передані апарати ШВЛ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок