Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ і Фонд Ріната Ахметова передали 8 тис захисних комбінезонів лікарням Івано-Франківської області
16 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

16 квітня ПУМБ у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова передали лікарням Івано-Франківської області 8 тис комплектів засобів персонального захисту. Захисні комбінезони отримали лікарі тридцяти трьох клінік, які працюють з хворими на коронавірус COVID-19. Серед них чотири опорні лікарні Івано-Франківська: КНП  «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради», КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня», КНП «Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр», КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради».

«Івано-Франківська область – серед тих, хто прийняв на себе перший та найскладніший удар у боротьбі з коронавірусом COVID-19. Сьогодні ми передали партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарям Івано-Франківської області. Ми не припиняємо закликати інші бізнеси долучатися до боротьби з епідемією та підтримати наших лікарів усіма можливими способами», - наголосив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Ситуація у боротьбі з поширенням коронавірусу в нашій області залишається однією із найскладніших в державі. На сьогодні у нас 401 підтверджений випадок захворювання на COVID-19, за останню добу 4 летальних випадки. Тому питання індивідуального захисту медиків є надзвичайно важливим. Обласна адміністрація спільно з органами місцевого самоврядування докладають максимальних зусиль, щоби забезпечити захист наших лікарів, проте без уваги та допомоги Президента України, керівників держави нам не обійтися. Тому тішить той факт, що представники великого бізнесу відгукнулися на заклик Офісу Президента та передають допомогу, яка нам вкрай потрібна», - зазначив т.в.о. голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів.

Нагадаємо, що 10 квітня ПУМБ разом з Фондом Ріната Ахметова передав першу партію з 8 тисяч комплектів засобів персонального захисту лікарям чотирьох опорних лікарень Львова.

Рінат Ахметов виділив 300 млн грн на боротьбу з COVID-19. Для цього він об’єднав усі ресурси – благодійного Фонду, ФК «Шахтар», банку ПУМБ, компаній ДТЕК, Метінвест та інших активів SCM для допомоги Україні. На виділені кошти були закуплені для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, засоби спецзахисту для лікарів, високоякісні апарати ШВЛ тощо.  В рамках цієї ініціативи ПУМБ підтримав клініки у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Донецькій та Луганській областях та закупив кілька тисяч оксиметрів, пульсоксиметрів, санітайзерів, та більше 20 тисяч засобів персонального захисту (окуляри, респіратори, комбінезони, хірургічні халати, рукавички, довгі бахіли). Це обладнання буде передане до кінця квітня у лікарні в різних регіонах України для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Також у лікарні Західного регіону будуть передані два апарати ШВЛ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок