Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЦІЛІ УЧАСНИКІВ ДРУГОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЯ КАР’ЄРА В УКРАЇНІ» У ЛЬВОВІ
06 березня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк  (ПУМБ) та CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ», Career Hub у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України провели другу регіональну конференцію Всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт, що надає можливості для самореалізації молоді в Україні, надихає на професійний розвиток та створює платформу для передачі досвіду успішних людей молодому поколінню.

У 2020 році було отримано близько 1000 есе від десятикласників про свою майбутню професію. Автори 360 кращих робіт стануть учасниками 6 регіональних зустрічей, а 60 найактивніших буде запрошено на Всеукраїнську конференцію до м. Київ, де десятикласники зустрінуться із відомими людьми та обговорять свої майбутні професії.

На другій регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні» 60 авторів найкращих есе Волинської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської та Хмельницької області зустрілися з топами національних компаній та отримали від них поради, як стати успішними в Україні.  

МАРИНА САПРИКІНА, керівниця Центру «Розвиток КСВ», зазначила: «П’ятий рік поспіль проєкт «Моя кар’єра в Україні» надає можливість десятикласникам висловити свої погляди на професійне майбутнє та зустрітися із провідними керівниками/цями компаній. Це шанс отримати реальний досвід для втілення кар’єрних планів у життя».

У ТОП-5 професій цього року увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка.

В панельній дискусії «Лайфхаки від топів: Як побудувати успішну кар'єру» десятикласники отримали рекомендації від топ-спікерів, які допоможуть у виборі та побудові кар'єри.

АНДРІЙ БОРДІЯН, керівник Львівського регіонального центру «ПУМБ» порадив молоді постійно вдосконалюватись: «Обирайте ваш життєвий шлях, а не професію. Професію ви завжди можете змінити, а життєвий шлях − ні. Сьогодні обов’язковою складовою успіху є постійний розвиток, адже вчорашні ваші навички можуть стати завтра непотрібними».

РОМАН КІЗИМА, дитячий онколог Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру наголосив на важливості вибору «своєї» професії: «Будувати кар’єру лише у сфері, яка подобається та інвестувати час і кошти у власний розвиток».

МАРІЯ ТИТАРЕНКО, засновниця Магістерської програми з медіакомунікацій УКУ порадила чітко планувати свої кар’єрні цілі: «Обравши шлях, варто зробити для себе коротко- і довготермінові кар'єрні цілі і рухатись до їх здійснення: які компетенції ще здобути, які додаткові навички і знання отримати, яку практику ще пройти тощо».

На знайомстві школярі розповіли про свою мотивацію участі в регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні».

«Я прийшов на цей проєкт, аби впевнитись чи справді знайшов свою професію, та визначити свої сильні сторони. Я хочу, щоб гаслом цієї регіональної конференції стала фраза «Never give up!»», – поділився враженнями учасник львівської конференції Ян Ерл-Ружицький.

«Десятикласники мають змогу задуматись над своїми професійними цілями, зокрема над їх втіленням. Чимало учнів уже знають з якою професією пов’язати своє майбутнє, але відкрито про це заявити ще не можуть. «Моя кар’єра в Україні» – це поштовх до майбутніх кар’єрних зростань», – додала вчителька Павлівського ліцею Людмила Кузьмич.

Під час конференції учасники також взяли участь у грі «Банк майбутнього», завдяки якій познайомились із трендами майбутнього. Десятикласники, які обрали для себе фінансову сферу, відвідали Львівський регіональний центр ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок