Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нові можливості для юросіб: подавайте податкову звітність онлайн з ПУМБ і Liga:REPORT
10 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) завершив інтеграцію сервісу Liga:REPORT для юридичних осіб в інтернет-банкінг ПУМБ Online для підприємців.

Онлайн-сервіс Liga:REPORT відкриває нові можливості перед юрособами, клієнтами малого бізнесу ПУМБ. Тепер подавати звітність до контролюючих органів можна онлайн без додаткової авторизації в системі партнера.

Клієнти банку зможуть скористатися унікальною пропозицією всього за 1021 грн. в рік, отримавши, разом із доступом до сервісу, підказки та алгоритми заповнення, доступ до нормативно-правової бази, перевірку взаєморозрахунків з бюджетом, зручну систему адміністрування ПДВ, обмін з 1С:Підприємство, можливість контролювати ризики блокувань ПН/РК та інші корисні послуги .

Інтеграція сервісу онлайн-подачі звітності Liga:REPORT для ФОП в ПУМБ Online для підприємців відбулася ще в листопаді 2018 року. Сьогодні ПУМБ першим в Україні інтегрував в особистий кабінет інтернет-банкінгу такий сервіс для юридичних осіб.

«Ми прагнемо до того, щоб усі нові послуги та сервіси банку були однаково доступні для всіх клієнтів сегменту, незалежно від типу реєстрації їх бізнесу. Тому після впровадження в інтернет-банкінг Liga:REPORT для ФОП, його підключення для юридичних осіб залишалося лише питанням часу. Ключову роль зіграли наші клієнти, які є важливим мотиватором у розширенні та вдосконаленні всіх наших послуг і процесів» - зазначає Максим Масюк, начальник управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок