Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Національний урок «Моє майбутнє в Україні»: 187 шкіл з 24 областей, понад 5 тисяч учнів
06 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Це означає, що понад 5000 учнів та учениць пірнули у світ професій, дізналися про сфери, які будуть популярні у майбутньому та змогли наблизитися до розуміння своїх кар'єрних вподобань.

До 10 лютого продовжено подачу есе на конкурс «Моя кар'єра в Україні». Для участі у проєкті десятикласникам потрібно заповнити електронну форму на сайті www.careerhub.in.ua/essay. У формі слід зазначити майбутню професію, свого кумира в професії та питання до нього/неї, і обов’язково описати мотивацію, що стане вирішальною для організаторів під час відбору.

Найвмотивованіші автори будуть запрошені на регіональні зустрічі в одному з шести міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Маріуполі. На заходах учасники дізнаються більше про те, як втілити їхні кар’єрні плани у життя. А також зустрінуться із провідними керівниками місцевих компаній і обговорять майбутнє банківської сфери та професії.

28-29 травня 2020 фіналісти регіональних відборів візьмуть участь у національній події у Києві, де познайомляться та зможуть провести день зі своїми кумирами – лідерами в обраній сфері.

З будь-яких питань щодо участі у конкурсі звертайтесь до координаторки проекту Мар’яни Дроняк, [email protected], (044) 292 02 48, +38 093 835 6228.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок