Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитна картка ПУМБ «ВСЕМОЖУ» - в ТОП-2 кращих банківських продуктів 2019 року
22 січня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За версією рейтингу Prostobank Awards компанії «Простобанк Консалтинг» кредитна картка Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) «ВСЕМОЖУ» знову увійшла до ТОП-2 кращих банківських роздрібних продуктів 2019 року у категорії «Кредитні картки». «ВСЕМОЖУ» отримує срібло у своїй номінації вже другий рік поспіль.

Оцінка карт-номінантів проводилася за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, льготний період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного відсотку погашення та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.

«Кредитна картка ПУМБ «ВСЕМОЖУ» - по праву вважається однією з кращих кредиток в Україні. Навіть в рейтингу від першого місця нас відділяє всього один бал. Зручність кредитних продуктів ПУМБ оцінили не тільки експерти, але, що важливіше, українці. За 2019 рік ПУМБ збільшив обсяг виданих кредитів на +50% в порівнянні з 2018. Приріст відбувся, в основному, за рахунок кредитних карток», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Кредитна картка «ВСЕМОЖУ» - один з найбільш затребуваних продуктів. Клієнт може знімати кошти без комісії у банкоматах по всьому світу, та купувати товари у розстрочку до 3 років. Детально ознайомитися з умовами користування та замовити картку ПУМБ «ВСЕМОЖУ» можна за посиланням.

Для рейтингу було відібрано продукти більш ніж 40 банків України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок