Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ в гривні досяг 8 млрд
19 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відзначає новий рекорд. 18 грудня поточного року портфель депозитів (строкові та депозити на вимогу) фізичних осіб у гривні перевищив 8 млрд грн. Приріст гривневого депозитного портфеля фізичних осіб банку з початку року складає +57% або +2,908 млрд.грн.

В структурі депозитного гривневого портфеля переважають строкові депозити – на них припадає 75% портфеля. Решта – депозит на вимогу «Вільний», який дозволяє поповнювати на знімати кошти у будь який момент, та строковий депозит "Накопичувальний". Найбільшою популярністю серед клієнтів користується депозит «Дохідний» з дохідністю до 16% річних у гривні. Щоб відкрити депозит в банку не обов’язково йти до відділення. Понад 83% нових депозитів клієнти ПУМБ відкривають у мобільному додатку

«З огляду на низький рівень інфляції, який цьогоріч зменшився до 5%, депозитні ставки на рівні 10-16% річних у гривні – це дуже вигідна пропозиція, щоб зберегти та примножити гроші. Крім того, відкрити депозит в ПУМБ дуже просто: існуючі клієнти можуть це зробити прямо в мобільному додатку ПУМБ Online. А для нових клієнтів процедура відкриття першого депозиту у відділенні займе близько 20 хвилин. Більше того, у відділенні навіть можна відкрити депозит з нульовим залишком, тобто не вносити гроші в день відкриття, а поповнити тоді, коли буде така можливість. Такий варіант підходить для тих, хто нарешті хоче почати відкладати, але ніяк не наважується», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ

За листопад приріст депозитного (строкові та депозити на вимогу)  портфеля у гривні склав +499,3 млрд грн. За даними НБУ станом на 1 листопада ПУМБ посідає 7 місце за обсягом депозитного портфеля.

Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на поточних рахунках, станом на 1 листопада 2019 року склав 19,925 млрд.грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок