Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Digital-сервіси ПУМБ – в ТОП-3 кращих в Україні
13 грудня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Мобільний додаток ПУМБ Online та інтернет-банкінг ПУМБ визнано одними з кращих в Україні за версією щорічної премії PaySpace Magazine Awards 2019. Вже другий рік поспіль Інтернет-банкінг ПУМБ отримує срібло в категорії «Кращий інтернет банкінг в Україні». Всього за титул банку, який надав своїм клієнтам найзручніший та найфункціональніший онлайн-сервіс, боролися 11 банків.

Вперше в конкурсі брав участь мобільний додаток ПУМБ Online і одразу увірвався в трійку лідерів, здобувши бронзу в номінації «Кращий мобільний додаток банку». Всього в номінації було представлено 12 мобільних застосунків.

«Протягом 2019 року кількість клієнтів, які користуються digital-каналами ПУМБ, зросла з 17% до 30%. Це колосальний результат за рік! А все тому, що ми змінили підхід до управління дистанційними каналами обслуговування – додаток створюється з особливою увагою до зручності, а оновлення відбуваються кожні три-чотири тижні. Призові місця в PSM Awards 2019 – це підтвердження не лише від наших клієнтів, але і від експертного товариства, що ми на правильному шляху. Нагороди ще більше мотивують нас покращувати існуючі сервіси, щоб стати для клієнтів мобільним додатком №1», - прокоментував Михайло Сергієнко, директор департаменту розвитку digital-бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ

Голосування проводилося протягом листопада. Традиційно в премії було передбачено 21 номінацію. В цьому році в щорічній премії PSM Awards 2019 взяли участь 256 компаній та експертів. Переможців обирали читачі, експертне журі та редакція журналу.

PaySpace Magazine Awards - щорічна премія, яка проводиться виданням про фінанси і технологіях PaySpace Magazine. Мета премії - визначити кращих гравців українського ринку FinTech і e-commerce, а також виділити знакові проекти року.

Переможців усіх номінацій можна переглянути за посиланням

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок