Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Міжнародна рейтингова агенція Fitch Ratings присвоїла ПУМБ рейтинг «В» зі стабільним прогнозом
26 листопада 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Провідна міжнародна рейтингова агенція Fitch Ratings присвоїла Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні "B" зі стабільним прогнозом. Про це йдеться у повідомленні на сайті агенції

Даний рейтинг підтверджує високий рівень кредитоспроможності Банку та слугує індикатором його надійності. Рейтинг Банку обмежений рейтингом України, який знаходиться на рівні "B".

Також Fitch присвоїла ПУМБ національний довгостроковий рейтинг "AA- (ukr)", що відображає відносну кредитоспроможність банку порівняно з українськими аналогами.

Fitch відзначає, що ПУМБ є найбільшим приватним банком з українським капіталом. Згідно з даними Нацбанку України, станом на 1 жовтня 2019 року за розміром активів ПУМБ займає 7 місце серед 76 банків України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок