Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Обирайте комфортні умови для Вашого бізнесу з новими тарифними пакетами ПУМБ
04 листопада 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запускає нові тарифні пакети для клієнтів малого бізнесу.

Відтепер у банку діятимуть лише три тарифні пакети: всеМІНІМУМ, всеОПТИМУМ та всеПРЕМІУМ, які врахували усі потреби підприємців незалежно від галузі їх діяльності та передбачають ще комфортніші умови для обслуговування та ведення бізнесу.

Так, тарифний пакет всеМІНІМУМ стане у нагоді підприємцю з невеликою кількістю транзакцій. Всього за 150 гривень на місяць він отримає поточний рахунок у гривні, корпоративну картку та зможе долучитись до програми лояльності.

Натомість тарифні пакети всеОПТИМУМ (300 грн/міс.) та всеПРЕМІУМ (700 грн/міс.) надають необмежену кількість електронних платежів та підійдуть бізнесу з активним здійсненням безготівкових операцій. Крім того, передбачають внесення готівкових коштів без комісії та пільгові умови на купівлю/продаж/конвертацію валюти.

Головна ж унікальність, яка об’єднала всі три тарифні пакети, – відсутність комісії за щомісячне обслуговування в залежності від розміру суми середньомісячного залишку на поточному рахунку.

Детальну інформацію про тарифні пакети дізнайтесь за посиланням.

У випадку виникнення будь-яких питань звертайтесь до операційного менеджера Вашого рахунку, або до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:

- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України), 
- +38 044 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок