всеКАРТУ від ПУМБ визнано надзвичайно простою банківською карткою
17 сентября, вторник

13 вересня у місті Київ пройшов щорічний святковий захід Visa Форум, присвячений літнім Олімпійським іграм 2020 у Токіо, який зібрав представників банків, партнерів та друзів кампанії Visa.

На форумі обговорювались питання українських та світових макроекономічних трендів, відмінності українського ринку платіжних засобів, зміни умов використання сервісів в аеропортах для власників преміальних карток, маркетингові та спонсорські активності Visa на Олімпійських іграх 2020 у Токіо та багато іншого.

Яскравою родзинкою заходу стала церемонія нагородження банків України за кращі банківські продукти, послуги та інноваційні технології.

Банк ПУМБ отримав нагороду «За запуск надзвичайно простої картки - «всеКАРТА».

Це вкотре показує, що всеКАРТА щодня завойовує довіру українців та здобуває нових прихильників.

«Сьогоднішня нагорода від Visa  - це чергове підтвердження, що ми створили якісний, простий та дійсно корисний продукт для наших клієнтів. Ми пишаємось, що зусилля банку і всієї команди, яка працювала над всеКАРТА, отримали визнання», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Ознайомитись з детальними тарифами картки можна у будь-якому відділенні банку ПУМБ або за посиланням: https://retail.pumb.ua/card_bank/vsekarta