Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО
07 серпня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує розвивати напрямок продажів страхових послуг від партнерів. Так, у другому кварталі 2019 року ПУМБ подвоїв продажі страхових полісів ОСАГО в порівнянні з аналогічним періодом у 2018 році.

Приріст продажів на кінець червня склав 102%. Найбільшу кількість страховок у другому кварталі було продано в Дніпропетровській і Запорізькій областях - 42% від загальної кількості.

«Продаж страхових полісів, що покривають класичні страхові ризики, дуже перспективна ніша для банку. Ми економимо час і зусилля клієнта: менеджер банку сам підбирає кращу пропозицію по страховці від шести провідних страхових компаній, а також допомагає оплатити поліс. Все займає від 15 до 20 хвилин максимум. Якщо ж клієнт раніше обслуговувався в банку, і інформація про нього вже є в базі, оформлення займає ще менше часу», - прокоментував начальник відділу банківського страхування роздрібного бізнесу ПУМБ В'ячеслав Меліхов

Нагадаємо, ПУМБ пропонує своїм клієнтам оформити страховки від 6 страхових компаній - АСКА, Арсенал Страхування, ARX, ІНГО, VUSO і АСКО ДС. Придбати страховий поліс можна як на сайті банку, так і в відділеннях і точках продажів ПУМБ. Також клієнти банку можуть оформити страховий поліс ОСАГО через месенджер Viber.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок